A USRobotics USB Telephone Adapter teljes funkcionalitással rendelkező, személyes VoIP (a hangátvitelt internetprotokollon keresztül megvalósító) adapter, amelynek segítségével kiterjesztheti a Skype™ szolgáltatásait, hiszen (vezetékes, vezeték nélküli vagy mobil-) telefonon telefonálhat; ráadásul olyan funkciók előnyeit élvezheti, mint például a több vonal használata és a telefonkonferencia a Skype-hívásoknál, a Skype-hívások átirányítása mobil- vagy PSTN- (nyilvános kapcsolású telefonhálózatban működő) telefonra, illetve a hangkapcsolat díjának megkerülése, amellyel a Skype szolgáltatásai akkor is elérhetőek maradnak, ha nem tartózkodik a számítógépnél.

 

Figyelmeztetés: A Skype nem helyettesíti a telefonszolgáltatást. Az USB Telephone Adapterrel együtt használt semmiféle VoIP-szolgáltatás nem használható segélyhívás kezdeményezésére. Használja a vezetékes telefont segélyhívások (rendőrség, tűzoltóság és mentők) kezdeményezésére.

Ha az USB Telephone Adapter LINE portja PSTN-vonalhoz csatlakozik, akkor a telefonadapterhez csatlakoztatott kézikészülék használatával is kezdeményezhet segélyhívást.

 

rev 1.0
4/06
R46.1301.00