USRobotics USB Telephone Adapter är en komplett personlig VoIP-adapter (Voice Over Internet Protocol) som används för att utvidga Skype™-tjänsterna och få möjlighet att ringa samtal med en telefon (trådbunden, trådlös eller en mobiltelefon). Den kan hantera flera linjer och konferenssamtal för att hantera inkommande Skype-samtal, vidarebefordra samtal för att tillåta "följ mig"-tjänster genom att vidarebefordra Skype-samtal till mobiltelefoner eller PSTN-telefoner (Public Switched Telephone Network, det allmänna telefonnätet) samt kringgå samtalsavgifter så att du får tillgång till Skype-tjänster när du inte befinner dig vid datorn.

Varning! Skype är inte en tjänst som ersätter telefonen. De VoIP-tjänster som används tillsammans med USB Telephone Adapter kan inte användas för samtal till nödtjänster eller till nödnummer (311, 911, 112, 999, osv.). Använd en fast telefon när du vill ringa nödsamtal, t.ex. till polis, brandkår eller ambulans.

Om LINE-porten på USB Telephone Adapter är ansluten till en PSTN-linje går det att ringa nödsamtal med telefonluren om den är ansluten till telefonadaptern.

rev 1.2
R46.1594.00