USRobotics USB Telephone Adapter, bir telefon (kablolu, kablosuz ya da cep) kullanarak arama yapabilme olanağının yanı sıra çoklu hat desteği ve konferans görüşmesi ile gelen Skype çağrılarınızı yönetebilme, Skype çağrılarını cep telefonunuza ya da PSTN (Kamuya Açık Anahtarlı Telefon Şebekesi) telefonunuza yönlendirerek çağrı yönlendirme ve "izleme" hizmetleri sağlama, ücretsiz görüşme ile bilgisayarınızın başında değilken de Skype hizmetlerine erişebilmenizi sağlama gibi özellikleri bulunan, bu sayede Skype™ hizmetlerinden yararlanma oranınızı artıran tam özellikli kişisel VoIP (Internet Üzerinden Ses İletimi Protokolü) adaptörüdür.

 

Uyarı: Skype telefon yerine kullanılabilecek bir hizmet değildir. USB Telephone Adapter ile birlikte kullanılan hiçbir VoIP servisi, acil servis veya acil durum telefon numaralarını (110, 112, 155, 156, vb.) aramak için kullanılamaz. Polis, itfaiye ya da ambulans gibi acil servisleri aramak için normal telefonları kullanın.

USB Telephone Adapter cihazınızın LINE portu PSTN hattına bağlıysa, telephone adapter cihazına bağlı ahizeyi kullanarak acil aramalar yapabilirsiniz.

 

rev 1.2
3/07
R46.1592.00