Donanım Durumu

USB Telephone adapter cihazında ünitenin mevcut durumunu gösteren üç LED bulunmaktadır.

Güç LED'i Power (Açma/Kapama)
USB Telephone Adapter bilgisayarınıza uygun şekilde bağlandığında ve bilgisayar açık durumda iken Güç LED'i yanar.

Telefon LED'i Telefon
USB Telephone Adapter bilgisayarınıza, telefonunuza ve duvar soketine bağlı olduğunda Telefon LED'i yanar. Bu LED, Skype araması sırasında yanmaz.

Skype LED'i Skype
Skype araması sırasında ya da USB Telephone Adapter yalnızca bilgisayarınıza ve telefonunuza bağlı iken Skype LED'i yanar.

Yazılım Durumu

Bilgisayarınızda çalışmakta olan USB Telephone Adapter yazılımı olan USRAgent yazılımının durumu sistem tepsisinde görüntülenir.

Sistem Tepsisi - Bağlanmış Sistem tepsisindeki simge gri renkte ise, USB Telephone Adapter bağlıdır ancak aktif durumda değildir.

Sistem Tepsisi Simgesi - Arama Sırasında Sistem tepsisindeki simge yeşil renkte ise, USB Telephone Adapter bağlıdır ve bir Skype araması aktif durumdadır.

Sistem Tepsisi - Kanca Kapalı Sistem tepsisindeki simge çarpı biçiminde ise, USRAgent telephone adapter ile ilgili bir sorun algılamıştır.

USB Telephone Adapter Cihazının Test Edilmesi

USB Telephone Adapter cihazının, telefonun ve Skype programının çalışmakta ve doğru yapılandırılmış olup olmadığını kontrol etmek isterseniz, Skype Test Araması hizmetini kullanabilirsiniz.

  1. Skype Test Araması, Skype Adı "eko123" için bir kişi ve Skype hızlı araması belirleyin.
  2. Telefonunuzdan, # # Skype hızlı aramayı * çevirin
  3. Otomatik Ses görevlisi çalışır ve bağlantınızın ses kaydedebildiğini ve çalabildiğini test eder. Testin başarıyla tamamlanması, USB Telephone Adapter, Skype ve telefonun doğru çalıştığı anlamına gelir.
  4. Arama tamamlandığında, telefon alıcısını kapatın.