Dankzij de kunt u via de USB-poort van uw computer foto's nemen en video's maken. U kunt met de videogesprekken voeren met andere Skype-gebruikers die een webcam hebben. De wordt met de meegeleverd. Hiermee kunt u de USR Mini Cam testen, foto's nemen en korte video's maken. Gebruik de toepassing van uw keuze (bijvoorbeeld Windows® Movie Maker) als u geavanceerde functies voor het bewerken van foto's en video's wilt gebruiken.

Systeemvereisten

R46.1799.00
rev 2.6 4/07