Připojení k zařízení Wireless MAXg Router či MAXg Access Point nedosahuje rychlosti MAXg (125 Mb/s).

Možné řešení:

Ujistěte se, že v položce Acceleration (Akcelerace) bezdrátového zařízení Wireless MAXg Router nebo přístupového bodu Wireless MAX g je nastavena možnost MAXg. Chcete-li nastavit tuto možnost, přihlaste se na konfigurační stránky routeru nebo přístupového bodu, klepněte na kartu Wireless (Bezdrátová síť) a ručně nastavte možnost Acceleration (Akcelerace) na hodnotu MAXg.

Možné řešení:

Nízká kvalita spojení nebo malý dosah mohou být způsobeny vlivy okolního prostředí, jako jsou barvy s obsahem olova nebo betonové zdi. Přemístěním antény zařízení Wireless MAXg Router nebo Access Point se pokuste zlepšit kvalitu spojení.

Možné řešení:

Některé elektrické spotřebiče, např. telefony pracující s frekvencí 2,4 GHz nebo mikrovlnné trouby, mohou způsobit rušení bezdrátového signálu a tím ovlivnit dosah a kvalitu spojení. Zkuste bezdrátové připojení vytvořit na jiném kanálu.

Možné řešení:

Pokud je k zařízení Wireless MAXg Router nebo Access Point připojen jakýkoli bezdrátový klient, který nepodporuje funkci MAXg, přepne se router či přístupový bod do běžného režimu 54g a nebude používat akceleraci MAXg.

Návrat na stránku Řešení problémů