Nadat ik de instellingen heb gewijzigd, kan mijn computer geen draadloze verbinding met de draadloze router of het access point tot stand brengen.

Controleer het WLAN MAC-adres, de netwerknaam (SSID) en de beveiligingsinstellingen in de van de om na te gaan of u verbinding met de juiste router of het juiste access point maakt. Het WLAN MAC-adres staat op het etiket aan de onderzijde van de draadloze router of het access point. Controleer of de juiste opties voor coderingstekenreeks en codering zijn ingesteld. Als u de configuratie-instellingen van de draadloze router of het access point hebt gewijzigd, dient u ook de instellingen van alle op dit netwerk aangesloten s te wijzigen. De instellingen van de moeten met de nieuwe instellingen van de draadloze router of het access point overeenkomen.