De kan het draadloze netwerk waarmee ik verbinding wil maken niet vinden.

1. Controleer of uw access point of draadloze router goed functioneert.
  2. Mogelijk zendt het netwerk geen netwerknaam (SSID) uit. Open de en klik op het tabblad Wireless Networks (Draadloze netwerken). Klik op Add (Toevoegen) en selecteer Use Utility (advanced network) (Hulpprogramma gebruiken (geavanceerd netwerk)). Voer de naam van het netwerk en de beveiligingsconfiguratie in die door de router of het access point worden gebruikt. Klik op OK.
  3. Verander het kanaal op het access point of de draadloze router in kanaal 1 en probeer het opnieuw. Als het probleem blijft voortduren, dient u het kanaal op het access point of de draadloze router te veranderen in kanaal 11 en het opnieuw te proberen. Als het probleem blijft voortduren, dient u het kanaal op het access point of de draadloze router te veranderen in kanaal 6 en het opnieuw te proberen.