Ik kan geen MAXg (125 Mbps)-verbinding met een Wireless MAXg Router of MAXg Access Point tot stand brengen.

Mogelijke oplossing:

Controleer of MAXg bij de optie Acceleration (Acceleratie) van de Wireless MAXg Router of het Wireless MAXg Access Point is ingeschakeld. Meld u om deze optie in te schakelen bij de configuratiepagina's van de router of het access point aan, klik op het tabblad Wireless (Draadloos) en stel de optie Acceleration (Acceleratie) handmatig op MAXg in.

Mogelijke oplossing:

Een slechte verbindingskwaliteit en een klein bereik kunnen worden veroorzaakt door storingen in de omgeving, bijvoorbeeld loodverf of betonnen muren. Probeer de antenne van de Wireless MAXg Router of het Access Point te verplaatsen om de kwaliteit van de verbinding te verbeteren.

Mogelijke oplossing:

Sommige elektronische apparaten zoals 2,4 GHz-telefoons en magnetrons kunnen invloed hebben op het draadloze signaal en daarmee op het draadloze bereik en de kwaliteit van de verbinding. Probeer een draadloze verbinding op een ander kanaal tot stand te brengen.

Mogelijke oplossing:

Als er een draadloze client die de MAXg-functie niet ondersteunt op de Wireless MAXg Router of het Access Point is aangesloten, schakelt de router of het access point op de normale 54g-modus over en wordt er geen MAXg-acceleratie gebruikt.