De beveiliging op mijn draadloze router, access point of netwerkverificatieserver is ingeschakeld en mijn draadloze adapter kan geen verbinding tot stand brengen.

De draadloze adapter ondersteunt WEP-codering (open en gedeeld, 64- en 128-bits), WPA-, WPA2-, 802.1X- en CCKM-codering. Controleer of alle beveiligingsfuncties die u hebt ingevoerd voor het profiel van de draadloze adapter overeenkomen met de instellingen van uw draadloze router of access point.

Klik voor meer informatie over het instellen van verbindingsprofielen en beveiligingsfuncties in Windows XP en 2000 met de rechtermuisknop op het pictogram van de en selecteer Help Files (Helpbestanden).

Voor WPA- en WPA2-codering hebt u Windows Vista of Windows XP met Service Pack 2 of Windows 2000 met Service Pack 4 nodig.