De draadloze adapter kan via WPS geen verbinding met een draadloze router of een access point tot stand brengen.

1. Controleer of u op de draadloze router of het access point de methode WPS PIN (WPS-pincode) gebruikt.
  2. Mogelijk is de WPS-registratieperiode verlopen. Probeer nogmaals verbinding te maken.
  3. Controleer of u de juiste WPS-pincode voor de draadloze adapter gebruikt.
  4. U kunt met WPS slechts één apparaat tegelijk aansluiten. Als u meerdere draadloze apparaten wilt aansluiten, dient u eerst één apparaat aan te sluiten en WPS vervolgens opnieuw op de draadloze router of het access point op te starten voordat u het volgende draadloze apparaat aansluit.