Δεν μπορώ να δημιουργήσω συνδέσεις MAXg (125 Mbps) στο δρομολογητή Wireless MAXg Router ή στο σημείο πρόσβασης ασύρματου δικτύου MAXg Access Point.

Πιθανή λύση:

Βεβαιωθείτε ότι ενεργοποιήσατε το MAXg για την επιλογή Acceleration (Επιτάχυνση) στην ενότητα Wireless (Ασύρματο δίκτυο) του δρομολογητή Wireless MAXg Router ή του σημείου πρόσβασης Wireless MAXg Access Point. Για να κάνετε αυτή τη ρύθμιση, συνδεθείτε στις σελίδες διαμόρφωσης ρυθμίσεων του δρομολογητή ή σημείου πρόσβασης, κάντε κλικ στην καρτέλα Wireless (Ασύρματο δίκτυο) και ορίστε οι ίδιοι τη ρύθμιση Acceleration (Επιτάχυνση) σε MAXg.

Πιθανή λύση:

Χαμηλή ποιότητα σύνδεσης ή μείωση της εμβέλειας μπορούν να προκύψουν λόγω παρεμβολών από το περιβάλλον, όπως είναι οι βαφές με βάση το μόλυβδο και οι τοίχοι από μπετόν. Δοκιμάστε να μετακινήσετε την την κεραία του ασύρματου δρομολογητή ή σημείου πρόσβασης MAXg ή να αλλάξετε τη θέση των πελατών ασύρματης σύνδεσης, για να βελτιωθεί η ποιότητα της σύνδεσης.

Πιθανή λύση:

Ορισμένες ηλεκτρονικές συσκευές, όπως είναι τα τηλέφωνα των 2,4 Ghz και οι φούρνοι μικροκυμάτων, ενδέχεται να προκαλέσουν παρεμβολές στο ασύρματο σήμα και να επηρεάσουν την εμβέλεια και την ποιότητα της ασύρματης σύνδεσής σας. Επιχειρήστε να δημιουργήσετε ασύρματη σύνδεση σε άλλο κανάλι.

Πιθανή λύση:

Εάν δεν υπάρχει συνδεδεμένος στον δρομολογητή ή σημείο πρόσβασης Wireless MAXg ασύρματος πελάτης που να υποστηρίζει τα χαρακτηριστικά MAXg, ο δρομολογητής Wireless MAXg Router θα επανέλθει σε κανονική λειτουργία 54g χωρίς να χρησιμοποιήσει την επιτάχυνση MAXg.

Επιστροφή στη σελίδα Αντιμετώπισης προβλημάτων