Datorn upprättar inte någon trådlös anslutning till den trådlösa routern eller åtkomstpunkten när jag har ändrat inställningarna.

I för ditt kontrollerar du att du ansluter till korrekt router eller åtkomstpunkt genom att kontrollera WLAN MAC address (WLAN MAC-adress), Network name (nätverksnamn, SSID) och säkerhetsinställningar. WLAN MAC-adressen anges i regel på etiketten på undersidan av den trådlösa routern eller åtkomstpunkten. Kontrollera att rätt lösenord och krypteringsalternativ används. Om du har ändrat inställningarna i konfigurationen av din trådlösa router eller åtkomstpunkt måste du även ändra inställningarna för varje som ansluts till det här nätverket. Inställningarna för måste stämma överens med de nya inställningarna för den trådlösa routern eller åtkomstpunkten.