kan inte hitta det trådlösa nätverket som jag vill ansluta till.

1. Kontrollera att din åtkomstpunkt eller trådlösa router fungerar som den ska.
  2. Nätverket kanske inte sänder något nätverksnamn (SSID). Öppna och klicka på fliken Wireless Networks (trådlösa nätverk) Klicka på Add (lägg till) och välj Use Utility (advanced network) (använd verktyg (avancerat nätverk)). Ange det nätverksnamn och säkerhetskonfiguration som används av routern eller åtkomstpunkt. Klicka på OK.
  3. Ändra kanal för åtkomstpunkten eller den trådlösa routern till kanal 1 och gör om testet. Om problemet kvarstår ändrar du kanal för åtkomstpunkten eller den trådlösa routern till kanal 11 och gör om testet. Om problemet kvarstår ändrar du kanal för åtkomstpunkten eller den trådlösa routern till kanal 6 och gör om testet.