Säkerhet är aktiverad på den trådlösa routern, åtkomstpunkten eller autentiseringsservern och den trådlösa adaptern kan inte anslutas.

Den trådlösa adaptern har stöd för WEP (öppen och delad, 64/128 bitar), WPA, WPA2, 802.1X och krypteringsmetoden CCKM. Kontrollera att alla säkerhetsfunktioner som du har angett i profilen för din trådlösa adapter överensstämmer med inställningarna för den trådlösa routern eller åtkomstpunkten.

Om du vill ha mer information om hur du konfigurerar anslutningsprofiler och säkerhetsfunktioner, kan användare av Windows XP och 2000 högerklicka på och välja Help Files (Hjälpfiler).

För WPA- och WPA2-kryptering krävs Windows Vista, Windows XP Service Pack 2 eller Windows 2000 med Service Pack 4.