Ik kan de configuratiepagina's niet openen.

1. Controleer of u het juiste IP-adres voor het access point in uw webbrowser hebt ingevoerd. Raadpleeg Aanmelden bij de configuratiepagina's voor meer informatie over het achterhalen van het IP-adres.

2. Configureer de webbrowser zo dat de functie voor HTTP-proxy van de webbrowser is uitgeschakeld.

3. Als u draadloos toegang tot de configuratiepagina's probeert te krijgen, kunt u als volgt proberen om via een bekabelde verbinding toegang te krijgen:

1. Start een webbrowser op een computer die via een Ethernet-kabel op hetzelfde netwerkapparaat als het access point is aangesloten.

2. Voer het IP-adres van het access point in en druk op ENTER.

• Als u via de bekabelde verbinding wel toegang tot de configuratiepagina's kunt krijgen, is er een probleem met de draadloze verbinding. Raadpleeg Voor draadloze verbindingen in de standaard procedure voor het oplossen van problemen.

• Als u via de bekabelde verbinding geen toegang tot de configuratiepagina's kunt krijgen, dient u het access point opnieuw op te starten door de stekker uit het stopcontact te halen en deze er vervolgens opnieuw in te steken.

• Als u nadat u het access point opnieuw hebt opgestart nog steeds geen toegang tot de configuratiepagina's kunt krijgen, dient u de fabrieksinstellingen van het access point te herstellen om dit opnieuw te activeren.

Opmerking: als u de fabrieksinstellingen herstelt, gaan de aangepaste instellingen van het access point verloren.

Houd de reset-knop op de achterzijde van het access point met een klein voorwerp, bijvoorbeeld een paperclip, 7 seconden ingedrukt om de fabrieksinstellingen te herstellen.

Nadat u de fabrieksinstellingen van het access point hebt hersteld, dient u de basisinstellingen van het access point opnieuw te configureren. Als u een back-up van de instellingen hebt gemaakt, kunt u de instellingen ook met behulp van deze back-up herstellen.