Ik heb een andere USRobotics Wireless Ndx PC Card of PCI Adapter aangeschaft. Hoe kan ik verbinding met de router maken?

Dankzij SecureEasySetup™ is het kinderspel om draadloze clients op de draadloze router aan te sluiten. SecureEasySetup configureert de draadloze beveiligingsinstellingen van de router en uw draadloze clients automatisch.

Opmerking: tijdens de SecureEasySetup-configuratie kan er slechts één SecureEasySetup-apparaat tegelijk worden geconfigureerd. Als u probeert meerdere apparaten tegelijk aan te sluiten, ontstaan er mogelijk problemen.

1. Installeer de router.

2. Installeer de PC Card of PCI Adapter.

3. Houd de SecureEasySetup-knop op de router gedurende 1 seconde ingedrukt. Het SecureEasySetup-lampje begint te knipperen om aan te geven dat er verbinding met een SecureEasySetup-apparaat kan worden gemaakt.

1. Druk op de SecureEasySetup-knop in het hulpprogramma van de draadloze adapter.

Het hulpprogramma van de draadloze adapter geeft een bericht weer als de verbinding tot stand is gebracht.

Het SecureEasySetup-lampje op de router stopt met knipperen als het SecureEasySetup-proces op de router is voltooid.