Tutorials

Hieronder staan een aantal voorbeelden van veelvoorkomende vragen en hun oplossingen.

Routerinstellingen

Ik heb een andere USRobotics Wireless Ndx PC Card of PCI Adapter aangeschaft. Hoe kan ik verbinding met de router maken?

Ik heb een Wireless Ndx PC Card, PCI Adapter of USB Adapter van een ander merk dan USRobotics aangeschaft. Hoe kan ik verbinding met de router maken?

Hoe ontvang ik systeemlogboeken van de router?

Hoe kan ik mijn draadloze netwerk beter beveiligen?

Hoe configureer ik de router als ik een gameconsole wil aansluiten?

Welke andere instellingen van de router kunnen van pas komen?

Verschilt de firewall op de router van de firewall op mijn computer?

Ik heb in eerste instantie geen enkele vorm van codering ingeschakeld toen ik de router thuis installeerde, maar nu wil ik mijn draadloze netwerk beveiligen. Wat moet ik doen?

Ik wil de router op een DSL-router met het IP-adres 192.168.2.1 aansluiten. Hoe doe ik dat?

Ik ben van een kabelinternetverbinding naar DSL PPPoE overgeschakeld. Wat moet ik doen?

Ik wil op afstand toegang tot de router kunnen krijgen via poort 8080.

Hoe stel ik mijn router op de Modus Bridge in?

Instellingen voor oudercontrole

U kunt de firewall en de beveiligingsinstellingen van de Wireless Ndx Router gebruiken om oudercontrole voor het netwerk in te stellen. Zo kunt u niet alleen regelen tot welke soorten internettoepassingen uw kinderen toegang hebben, maar ook instellen op welke momenten van de dag ze toegang tot het internet hebben.

Voordat u oudercontrole instelt

Hebt u een veilige gebruikersnaam en een veilig wachtwoord voor de router ingesteld?

Hebt u de tijd op de router ingesteld?

Voorbeelden van oudercontrole

Hieronder volgen enkele voorbeelden van veelgebruikte regels die met de Wireless Ndx Router kunnen worden geïmplementeerd. In deze tutorials worden specifieke voorbeelden gegeven, maar aan de hand hiervan kunt u de tijden, dagen en andere gegevens naar wens aanpassen en op uw netwerk toepassen.

Ik wil de tijden beperken waarop de computer van mijn kind toegang tot het internet heeft.