Ik heb een Wireless Ndx PC Card, PCI Adapter of USB Adapter van een ander merk dan USRobotics aangeschaft. Hoe kan ik verbinding met de router maken?

1. Start een webbrowser. Voer 192.168.2.1 in op de locatie- of adresregel van uw webbrowser om naar de configuratiepagina's van de router te gaan.

2. Ga naar de pagina Status (Status) om uw huidige draadloze beveiligingsinstellingen te bekijken.

3. Raadpleeg de documentatie bij de nieuwe draadloze PC Card, PCI Adapter of USB Adapter om na te gaan waar en wanneer u de draadloze beveiligingsinstellingen voor de router dient in te voeren.

4. Nadat u de juiste instellingen hebt ingevoerd en de gegevens hebt opgeslagen, is het het mogelijk om een draadloze verbinding met de router tot stand te brengen.