Ik heb in eerste instantie geen enkele vorm van codering ingeschakeld toen ik de router thuis installeerde, maar nu wil ik mijn draadloze netwerk beveiligen. Wat moet ik doen?

1. Start de configuratiepagina's van de router door een webbrowser te openen en 192.168.2.1 in te voeren.

2. Ga naar de pagina Security (Beveiliging) en controleer de instellingen bij Wireless (Draadloos).

3. Selecteer een methode voor draadloze beveiliging in de vervolgkeuzelijst en voer de betreffende gegevens in.

4. Klik op Save (Opslaan) onderaan de pagina als u klaar bent met het invoeren van deze instellingen.

5. Schakel de juiste codering in en voer de coderingsinstellingen voor elke draadloze client op uw netwerk in. Als u de verkeerde instellingen invoert, kan de draadloze client geen verbinding met de router maken.

U beschikt nu over een beveiligd draadloos netwerk. Raadpleeg als u problemen ondervindt het gedeelte Beveiliging in het deze gebruikershandleiding voor meer informatie over de beveiligingsinstellingen.