Hoe ontvang ik systeemlogboeken van de router?

1. Start uw webbrowser.

2. Voer 192.168.2.1 in op de locatie- of adresregel en druk op ENTER om de configuratiepagina's van de router te openen.

3. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op LOGIN (Aanmelden).

4. Klik op het tabblad Log (Logboek).

Opmerking: om de systeemlogboeken te bekijken, dient op de doelcomputer een syslog daemon-hulpprogramma met UDP op poort 514 te zijn geïnstalleerd. U kunt nu systeemlogboeken ontvangen op de opgegeven locatie.