Kablosuz adaptörümü yönelticiye bağlayamıyorum.

Çözüm:

Her bir Kablosuz PC Kartı, PCI Adaptörü veya USB Adaptörünün Infrastructure (Altyapı) moduna ayarlandığından emin olun. Wireless MAXg Router ile aynı SSID, Kanal ve Güvenlik bilgisini kullandığınızdan emin olun. Bu ayarların nasıl değiştirilebileceğini belirlemek için Kablosuz PC Kartının, PCI Adaptörünün veya USB Adaptörünün belgelerine başvurun

Çözüm:

Wireless PC Card, PCI Adapter veya USB Adapter kablosuz güvenlik ayarları, Wireless MAXg Router ayarlarıyla aynı olmalıdır.

  1. Kablosuz kart ya da adaptörünüzün konfigürasyon yardımcı programında MAC adresi, Ağ adı (SSID) ve kablosuz güvenlik ayarlarını kontrol ederek doğru Wireless MAXg Router'a bağlandığınızdan emin olun. MAC adresi, Wireless MAXg Router'ın altındaki etikette yer alır.

  2. Doğru şifre cümlesi ve şifreleme seçeneklerinin kullanıldığından emin olun. Wireless MAXg Router konfigürasyonundaki ayarları değiştirdiyseniz, aynı zamanda bu ağa bağlı tüm Kablosuz PC Kartı, PCI Adaptörleri ya da USB Adaptörlerinin ayarlarını da değiştirmeniz gerekir.

Yeni kablosuz istemciler ile ilgili ek bilgi için yöneltici yapılandırma sayfalarındaki Kılavuz bölümüne başvurun. Bu Kılavuza ulaşmak için bir İnternet tarayıcı açın ve 192.168.2.1/addclient.asp yazın.

Çözüm 3:

Yönelticide MAC filtering (MAC filtreleme)'i etkinleştirdiyseniz, cihazın MAC adresini MAC filtreleme listesine ekleyene kadar ağa yeni kullanıcı bağlayamazsınız.

 

 

Sorun giderme sayfasına dön