Mijn kabel- of DSL-dienst functioneert niet en ik heb toegang tot internet nodig.

Mogelijke oplossing

Als u over een externe analoge modem en een inbelservice voor internet beschikt, kunt u nog steeds toegang krijgen tot internet.

1. Sluit de externe analoge modem aan volgens de procedure in Installatie met analoge modem of ISDN-modem.
  2. Open uw webbrowser, typ http://192.168.123.254 in het veld Adres of Locatie en druk op Enter voor toegang tot de webinterface.
  3. Klik op Basic Setting (Basisinstelling) > Primary Setup (Primaire installatie) en selecteer vervolgens Dial-up Network (Inbelnetwerk)
  4. Voer de juiste informatie in voor uw inbelverbinding met uw ISP.
  5. Klik op Save (Opslaan)