Ik weet niet hoe ik het TCP/IP-protocol moet configureren voor samenwerking met de router.

Mogelijke oplossing

Het TCP/IP-protocol is geïnstalleerd, maar niet geconfigureerd om samen te werken met de Broadband Router with USB Print Server. U kunt het protocol configureren door de onderstaande instructies voor uw besturingssysteem op te volgen.

Windows XP

1. Klik op Start > Configuratiescherm.
  2. Klik op het pictogram Netwerk- en internetverbindingen.
  3. Klik op het pictogram Netwerkverbindingen.
  4. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram waarmee uw netwerk wordt aangegeven en selecteer Eigenschappen.
  5. Klik op het tabblad Algemeen en selecteer het TCP/IP-item dat aan uw netwerkkaart is toegewezen.
  6. Klik op de knop Eigenschappen.
  7. Configureer het IP-adres:
  8. Klik op OK.

Windows 2000

1. Klik in Windows op Start > Instellingen > Netwerk- en inbelverbindingen.
  2. Dubbelklik op LAN-verbindingen en selecteer Eigenschappen.
  3. Selecteer het TCP/IP-item dat aan uw netwerkkaart is toegewezen en selecteer Eigenschappen.
  4. Configureer het IP-adres:
  5. Klik op OK.

Windows Me, 98 of 95

1. Klik in Windows op Start > Instellingen > Configuratiescherm.
  2. Dubbelklik op het pictogram Netwerk.
  3. Klik op het tabblad Configuratie en selecteer het TCP/IP-item dat aan uw netwerkkaart is toegewezen.
  4. Klik op de knop Eigenschappen.
  5. Configureer het IP-adres:
  6. Klik op OK.

Windows NT

1. Klik in Windows op Start > Instellingen > Configuratiescherm.
  2. Dubbelklik op het pictogram Netwerk.
  3. Klik op het tabblad Protocollen en selecteer het TCP/IP-item dat aan uw netwerkkaart toegewezen is.
  4. Klik op de knop Eigenschappen.
  5. Configureer het IP-adres:
  6. Klik op OK.

Nadat u het TCP/IP-communicatieprotocol hebt geconfigureerd, kunt u de ping-opdracht gebruiken om na te gaan of uw pc goed is verbonden met de router.