DMZ

De optie De-militarized zone (DMZ) is bedoeld voor het doorsturen van IP-pakketten vanaf het internet die niet voor een van de toepassingen in de tabel met virtuele servers zijn bestemd. Deze pakketten worden doorgestuurd naar een toegewijde DMZ-hostcomputer. Een virtuele server kan slechts een beperkt aantal services (poorten) doorsturen, DMZ-hosting maakt daarentegen alle services (poorten) die worden uitgevoerd op de DMZ-host van buitenaf toegankelijk.

Als u de DMZ wilt configureren, dient u bij DMZ host IP address (IP-adres van DMZ-host) het IP-adres van de computer die als de DMZ-host gaat functioneren in te voeren. Klik op Apply (Toepassen) om de DMZ-adressen op te slaan.

Om de DMZ-functie uit te schakelen, wist u het DMZ host IP address (IP-adres van DMZ-host) en klikt u op Apply (Toepassen).