Virtuele servers

Een virtuele server stelt u in staat om binnenkomend verkeer vanaf het internet (geïdentificeerd door protocol en externe poort) naar een interne server met een particulier IP-adres op het LAN te leiden. Indien u een externe poort wilt converteren, dient u een interne poort in te voeren.

Een virtuele server toevoegen

Voer een van de volgende stappen uit:

Zie de pagina Tutorials voor een gedetailleerd voorbeeld van het opzetten van een virtuele server.

Opmerking: indien u een DMZ-host instelt, gaan alle pakketten bestemd voor adressen anders dan die op deze pagina zijn gespecificeerd naar een toegewijde DMZ-computer.

Een virtuele server verwijderen

Als u een virtuele server wilt verwijderen, dient u het selectievakje in de kolom Remove (Verwijderen) bij de juiste regel in de tabel in te schakelen en op de knop Remove (Verwijderen) te klikken.