Kılavuzlar

Aşağıda, kullanımla ilgili yaygın sorular ve çözümleri hakkında örnekler bulacaksınız.

Ağ Geçidi Ayarları

Başka bir USRobotics Wireless Ndx PC Card veya PCI Adapter satın aldım, bunu ağ geçidine bağlamak için ne yapmam gerekiyor?

USRobotics ürünü olmayan Wireless Ndx PC Card, PCI Adapter ya da USB Adapter satın aldım; bunu ağ geçidine bağlamak için ne yapmam gerekiyor?

Ağ geçidinden Sistem Günlüklerini nasıl alabilirim?

Kablosuz ağımı nasıl daha güvenli bir hale getirebilirim?

Bir oyun konsoluna bağlanırken ağ geçidimi nasıl yapılandırmam gerekir?

Hangi ağ geçidi ayarları kullanışlı olur?

Evimde ağ geçidini kurarken herhangi bir şifreleme türünü etkinleştirmedim, ama şimdi kablosuz ağımı güvenli hale getirmek istiyorum. Ne yapmalıyım?

Ağ Adresi ve Port Çevirisi (NAPT)

 

 

 

Ebeveyn Kontrolü Ayarları

Wireless Ndx ASDL2+ Gateway aygıtınızla, çocuklarınızın kullanmasına izin vereceğiniz İnternet uygulamalarını kontrol etmek ve hatta günün hangi saatlerinde İnternet kullanmalarına izin vereceğinizi belirlemek amacıyla ebeveyn kontrollerini ayarlamak için güvenlik duvarı ve güvenlik ayarlarını kullanabilirsiniz.

Ebeveyn Kontrollerini Ayarlamadan Önce

Ağ geçidi için bir güvenli Parola seçtiniz mi?

Yönelticinizin saat ayarını yaptınız mı?

Ebeveyn Kontrolü Örnekleri

Aşağıda verilen örnekler, Wireless Ndx ASDL2+ Gateway aygıtını kullanırken uygulayabileceğiniz bazı genel kuralları göstermektedir. Bu eğitim kılavuzlarında spesifik örnekler verilmiş olmasına rağmen, bunları kullanabilir ve saat, tarih ve diğer bilgileri ağınıza uygun şekilde değiştirebilirsiniz.

Bir bilgisayarın İnternet'e erişip erişemeyeceğini kontrol etmek istiyorum.