Over de Wireless
USB Print Server

Installatie van de Wireless USB Print Server

Printerinstallatie op client-pc (Overige installaties)

Andere besturingssystemen dan Windows

Navigeren door de webinterface

Bi-Admin Management Utility

Afdrukmethoden

IPP (Internet Printing Protocol)

Problemen oplossen

Productspecificaties voor de Wireless USB Print Server

Beperkte garantie van USRobotics Corporation

Reglementaire informatie >

Gebruikershandleiding Wireless USB Print Server

Reglementaire informatie

FCC-overeenkomstverklaring

USRobotics USRobotics USRobotics Corporation
935 National Parkway
Schaumburg, IL 60173
Verenigde Staten.
verklaart hierbij dat dit product voldoet aan de door de FCC vastgelegde specificaties:
ond. 15, klasse B

De werking van dit apparaat voldoet aan de volgende voorwaarden: 1) dit het instrument mag geen schadelijke elektromagnetische interferentie veroorzaken, en 2) dit apparaat moet alle ontvangen storingen accepteren, inclusief storingen die ongewenste werkingen kunnen veroorzaken.

Deze apparatuur voldoet aan FCC Deel 15 voor gebruik thuis en op kantoor.
Waarschuwing: veranderingen of aanpassingen aan de apparatuur die niet uitdrukkelijk zijn goedgekeurd door de partij die verantwoordelijk is voor overeenstemming met de specificaties, kunnen betekenen dat de gebruiker de apparatuur niet meer mag gebruiken.

FCC-verklaring betreffende blootstelling aan straling
Deze apparatuur voldoet aan de FCC-beperkingen die gelden voor blootstelling aan straling in een niet-beheerde omgeving. De afstand tussen u en de zender dient minimaal 20 cm te bedragen.

Storing van radio en televisie:
Deze apparatuur is getest en in overeenstemming bevonden met de beperkingen voor een digitaal apparaat van Klasse B, conform Deel 15 van de FCC-regels. Deze grenswaarden bestaan om een redelijke bescherming te bieden tegen schadelijke storing in een particuliere installatie. Door deze apparatuur wordt radiofrequentie-energie gegenereerd, gebruikt en mogelijk uitgestraald. De apparatuur dient volgens de aanwijzingen van de fabrikant te worden geïnstalleerd en gebruikt, anders kan er schadelijke storing voor radiocommunicatie worden veroorzaakt. Er is echter geen garantie dat in een bepaalde installatie geen storing zal optreden. Mocht het apparaat storing in radio- of televisieontvangst veroorzaken, hetgeen kan worden vastgesteld wanneer de apparatuur uit en aan wordt gezet, dan kunt u met de volgende maatregelen trachten de storing te verhelpen:

• Verander de positie van de ontvangstantenne.
  • Zet de apparatuur en het ontvangende apparaat verder bij elkaar vandaan.
  • Sluit de apparatuur niet aan op hetzelfde stopcontact als het ontvangende apparaat.
  • Bel de dealer of een ervaren radio-/tv-technicus voor hulp.

USR verklaart dat de USR5436 beperkt is in CH1~11 van 2400 tot 2483,5 MHz door specifieke firmware die wordt beheerd in de Verenigde Staten.

Deze zender dient niet samen met een antenne of zender te worden gebruikt of in de buurt van een andere antenne of zender te worden geplaatst.

USR5436: eindgebruikers dienen de specifieke bedieningsinstructies te volgen om te voldoen aan de vereisten voor RF-blootstelling.

EC verklaring van conformiteit
Wij, USRobotics Corporation, 935 National Parkway, Schaumburg, Illinois, 60173-5157, VS, verklaren onder eigen verantwoordelijkheid dat dit product, de USRobotics Wireless USB Print Server, model 5436, waarop deze verklaring van toepassing is, aan de volgende normen en/of andere normerende documenten voldoet.

EN300 328
EN301 489-1
EN301 489-17
EN60950
EN61000-3-2
EN61000-3-3
EN50392

Wij, USRobotics Corporation, verklaren hierbij dat het bovengenoemde product voldoet aan de essentiële vereisten en andere relevante voorwaarden in richtlijn 1999/5/EC.

De procedure voor het beoordelen van de conformiteit die wordt vermeld in Artikel 10 (3) en uitgebreid wordt beschreven in Bijlage II van Richtlijn 1999/5/EC is uitgevoerd.

Deze apparatuur voldoet aan het Europese voorschrift 1999/519/ECC voor blootstelling aan elektromagnetische straling.

Dit product kan worden gebruikt in de volgende landen: Duitsland, Oostenrijk, België, Zwitserland, Nederland, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Groot-Brittannië, Ierland, Spanje, Portugal, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Finland, Tsjechië, Polen, Hongarije en Griekenland.

Overeenkomstig IEEE 802.11g beschikken we momenteel over de volgende informatie betreffende beperkingen in de R&TTE-landen:

Land Frequentieband Uitgangsvermogen
Frankrijk 2454-2483.5 MHz 10 mW EIRP buiten

Reglementaire kanaalfrequentie

Kanaal Frequentie (MHz) FCC Canada ETSI
1 2412 X X X
2 2417 X X X
3 2422 X X X
4 2427 X X X
5 2432 X X X
6 2437 X X X
7 2442 X X X
8 2447 X X X
9 2452 X X X
10 2457 X X X
11 2462 X X X
12 2467     X
13 2472     X

EU Bescherming van de gezondheid
Dit apparaat voldoet aan de Europese voorschriften voor blootstelling aan elektromagnetische straling. De afstand tussen u en de zender dient minimaal 20 cm te bedragen. Dit draadloze apparaat is een zender/ontvanger en is ontworpen en geproduceerd conform de blootstellingslimieten die worden aanbevolen door de Raad van de Europese Unie en de International Commission on Non-Ionizing Radiation Protection (ICNIRP, 1999) voor de gehele bevolking. De blootstellingsnorm voor draagbare apparatuur gebruikt het specifieke absorptietempo als meeteenheid. De maximale SAR-waarde van de USR5436 Wireless USB Print Server die in de conformiteitstest is gemeten, bedraagt 0.49 W/kg.

Operationele kanalen:
  • Voldoet aan IEEE 802.11g-standaard
  • 11 kanalen (VS, Canada)
  • 13 kanalen (ETSI)

Op www.usr.com vindt u de meest recente gegevens over kanaalbeperkingen.