USRobotics
       

Inhoudsopgave:

Overzicht

EasyConfigurator installeren

Geavanceerde functies van EasyConfigurator >

Web-interface

De Gateway-functies

Case studies

Installatie ongedaan maken met EasyConfigurator

Bijlage

Problemen oplossen

Verklarende woordenlijst

Informatie betreffende voorschriften

Garantie

USRobotics SureConnect ADSL
Wireless Gateway Gebruikershandleiding

Windows 95, 98, NT 4.0, Me, 2000 en XP
Macintosh en Linux

Geavanceerde functies van EasyConfigurator

 

Firmware Upgrade

U kunt regelmatig nieuwe firmware voor uw ADSL Wireless Gateway downloaden vanaf de USRobotics-website www.usr.com/support

Raadpleeg uw ISP voor de juiste firmware-versie voordat u uw firmware gaat upgraden. Nadat u de firmware hebt opgeslagen op de vaste schijf van uw computer, kunt u de firmware van de USRobotics SureConnect ADSL Wireless Gateway upgraden met gebruik van het scherm Advanced features (Geavanceerde functies) van EasyConfigurator.

Windows-gebruikers: Klik op Start, Programma's en selecteer USRobotics EasyConfigurator om EasyConfigurator te starten.

Macintosh- en Linux-gebruikers Users: Open EasyConfigurator vanaf uw bureaublad.

Klik op Bladeren. Typ het pad en de naam van het firmware-bestand op uw vaste schijf.

Klik op Open en druk op Upgrade. Het upgraden van uw gateway met de nieuwe afbeelding neemt ongeveer twee minuten in beslag. U kunt EasyConfigurator sluiten als dit proces is voltooid. U hoeft de gateway niet opnieuw te configureren, aangezien uw instellingen van vóór de upgrade niet zijn gewijzigd. U kunt nu surfen op het web.

 

Uw wachtwoord wijzigen

Uw ADSL Wireless Gateway beschikt over drie mogelijke aanmeldingsaccounts: admin, user en support. De standaardwachtwoorden voor deze accounts zijn respectievelijk admin, user en support. U kunt het wachtwoord voor de admin-account wijzigen met gebruik van het scherm Advanced Features (Geavanceerde functies) van EasyConfigurator.

Klik op Wijzigen. Er verschijnt een pop-upvenster. Typ zowel het oude als het nieuwe wachtwoord. Klik op Toepassen. De gateway wordt automatisch opnieuw opgestart.